Társoldalunk:

Már nem veretlen a Nyíregyháza, s nem nyeretlen a Sopron

2007.08.18. 18:38

Soproni Liga, 5. forduló:
Győri ETO FC - REAC 2-1 (0-0)
Győr, 3000 néző
v.: Bognár
Győr: Stevanovic - Nikolov, Stark, Supic, Völgyi - Pákolicz (Tokody, 63.), Ja:kl (Müller, 75.), Bank, Józsi - Bogdanovic, Brnovic (Bajzát, a szünetben)
REAC: Farkas B. - Horváth, Kapcsos, Cseri, Sallai (Dinka, 51.) - Erős - Madar, Polonkai, Nagy T. - Torma (Varga Z., 63.), Nyerges
gól: Bajzát (62.), Bogdanovic (84.), illetve Kapcsos (76.)
sárga lap: Bank (42.), Völgyi (87.)

11. perc: Torma került helyzetbe a hazai tizenhatoson belül, miután két védőt is becsapott, majd 12 méterről lőtt. A kapura tartó labdát Stevanovic nagy bravúrral védte.
 
56. perc: Völgyi bal oldali beadása után lepattant a labda, amire Bajzát csapott le. A cserecsatár lövését Farkas ütötte ki.

59. perc: Bajzát - Bank kiugratása után - egy védővel a nyakán 10 méterről lőtt a győri csatár, a labda a kapu bal oldalában kötött ki (1-0).

76. perc: szinte a semmiből egyenlített a REAC: Madar bal oldali szöglete Kapcsost találta meg érdekes módon, mivel a vendégjátékos hátáról került a hálóba a labda (1-1).

82 perc: Müller labdájával Tokody lépett ki, de Kapcsos ekkor még szerelni tudott. A labda Bogdanovic elé került, aki nem sokat gondolkozott és 10 méterről a bal felső sarokba bombázott. (2-1)

86. perc: Völgyi jobb oldali szögletét Tokody egészen közelről a jobb kapufára fejelte.

Az első másodpercektől kezdve a rákospalotai csapat lépett fel támadóbban, azonban hiába dolgozták ki sorra a helyzeteket Aczél Zoltán tanítvánxai, gólt nem szereztek az első negyedórában.

Stevanovic már ekkor is, de a későbbiekben is több bravúrt bemutatott a győri kapuban, így a folytatásra is maradt a gól nélküli eredmény.

A csereként pályára lépő Bajzát javulást hozott a hazai támadásokba. Előbb helyzetbe került, majd nem sokkal később a vezetést is megszerezte a Győr gárdája.

Gyorsan próbált váltani a REAC és ez sikerült is, bár Kapocs gólja szerencsés körülmények között született. A bekapott találat nem zavarta meg a hazaiakat és hamar visszavették a vezetést, bár ekkor már a hajrában járt a mérkőzés. Nem sokkal a lefújás előtt a kapufát is eltalálták Egervári Sándor tanítványai, így végül két ellentétes félidő után a hazai csapat nyert Győrben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK