Társoldalunk:

Gera álompasszával lepipálhatja Lampardot

2007.08.27. 19:36

Az elmúlt héten már a legigényesebb futballdrukkerek is csettinthettek, hiszen szerdán remek barátságos meccseket rendeztek (például az angol-németet és a magyar-olaszt), míg a hét végén - többek között - a Serie A-ban is megkezdődött a nagyüzem. Gól nem kevés esett, megpróbáltuk kiválasztani a látványosabbakat, de hogy melyik volt a legszebb, arról ezúttal is olvasóink dönthetnek.

Az angolokat az új Wembleyben igencsak megtréfálta Németország, pedig a 9. percben remek gólt szerzett Frank Lampard: egy szöktetést azonnal a léc alá vágott 14 méterről.

Alábbi videónkon (kattintson a képre!) 1:40-nél - az alapértelmezett médialejátszóval - tekinthető meg a gól:

1-1-es állásnál Christian Pander jó 25 méterről ragasztott hatalmas gólt a vendéglátók kapujába, ezzel a vb-bronzérmes legyőzte Beckhaméket.

A Schalke-védő találatát 6:08-nál nézhetik meg:

Szerdán örülhettünk, hiszen a magyar válogatott 3-1-re legyőzte a világbajnok Itáliát, ráadásul két hazai gól is remek támadás végén született. Aki netán nem látta volna, élje át újra (4:57-nél), milyen szép mozdulattal vette be Gianluigi Buffon kapuját Juhász Roland. És persze szavazzon!

A harmadik magyar találatot Feczesin Róbert szerezte, mégpedig Gera Zoltán álompassza után. A WBA-légiós beadása előtti becsúszásával (összefoglalónkban 7:35-nél) már-már bohócot csinált az aranylabdás Fabio Cannavaróból, szerintünk főleg ezért tetszetős ez a gól.

Hogy azért egy olasz gól is bekerüljön a kínálatba: a Puskás-stadionban Alberto Aquilani 67 percet töltött a pályán, s a vereség miatti csalódottsága a Serie A-nyitányra elmúlhatott, Palermóban legalábbis nagyon úgy tűnt: a 27. minutumban távoli bombagólt szerzett az AS Roma ifjú tehetsége.


Érdemes "megemlékezni" a Livorno ellen triplázó David Trezeguet második góljáról is, amelyet egy lendületes Juve-támadás végén szerzett, laposan, pazarul elcsavarva a labdát a kapus mellett.


Szavazzon a legszebb találatra!

KAPCSOLÓDÓ CIKK