Vágólapra másolva!
Az Újpest hazai pályán döntetlent játszott a Vasassal a labdarúgó Soproni Liga hatodik fordulójának zárómérkőzésén. Urbányi István csapata ezzel továbbra is nyeretlen a Szusza Ferenc-stadionban.

Soproni Liga, 6. forduló:
Újpest FC - Vasas 1-1 (0-0)
Szusza Ferenc-stadion, 3596 néző
v.: Arany
Újpest: Balajcza - Vermes, Korcsmár, Böjte, Sadjo - Sándor Gy., Habi, Radulovic (Li Do Kvon, 63.) - Foxi - Kovács Z., Roiha (Tisza, 59.).
Vasas: Németh G. - Balog, Pandúr, Unierzyski, Kiss K. - Kincses, Németh N., Tandari (Odrobéna, 74.), B. Tóth (Bükszegi 59.) - Rebryk (Somorjai, 72.), Lázok.
gól: Kovács Z. (62.), illetve Tandari (66.)
sárga lap: B. Tóth (58.)

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, a vezetés megszerzéséhez az Újpest állt közelebb, ám helyzeteit - főként Kovács Zoltán révén - elpuskázta.

A szünet után felpörgött a hazaiak játéka, Kovács sokadik helyzetét már nem hibázta el, így megszerezte a vezetést az Újpest.

Néhány perccel később, némi szerencsével egyenlített a Vasas, ám később egy büntető révén nagy lehetőséghez jutottak a lila-fehérek. A csereként beállt Tisza azonban Németh lábába lőtt.

A hajrában Tisza válhatott volna a meccs hősévé, de egy percen belül két ordító helyzetet is elrontott, így maradt a döntetlen.