Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályú Championship 4. fordulójában a három magyarral (Buzsáky Ákos, Halmosi Péter, Tímár Krisztián) felálló Plymouth Argyle 0-0-t játszott Fülöp Márton csapatával, a Leicesterrel.

A City trénere, Jon Rudkin a találkozó után úgy nyilatkozott, hogy a védelemből Patrick Kisnorbo és Gareth McAuley, valamint a magyar válogatott hálóőr egyaránt parádésan futballozott, s a pontszerzés a triónak köszönhető. A négy magyar játékos végig a pályán volt.

Gera Zoltán együttese begyűjtötte a három pontot, miután 2-0-ra diadalmaskodott Ferenczi István gárdája, a Barnsley ellen. Gera a 49. percben sárga lapot kapott, ám végig a pályán volt, Ferenczi az 50. percig bizonyíthatott volna.

Tony Mowbray, a hazaiak menedzsere a meccs után az új szerzemény Filipe Teixeirát dicsérte, mondván: a támadó mindőségi igazolás volt, vele legalább olyan jó a csapat, mint tavaly volt, s egyedül is remekül pótolja a távozó Diomansy Kamara, Jason Koumas duót.

A Stoke City nullanullázott a Rósa Dénes nélkül vendégszereplő Wolverhamptonnal. A tabellán második helyezett Watford 2-0-ra legyőzte az Ipswich Townt, ám a sikerből a végig kispadon ülő Priskin Tamás nem vette ki a részét.

A gólgazdag (2-3) Colchester-Burnley összecsapáson szintén nem szerepelt magyar légiós, Balogh Béla tehát nem nézhetett farkasszemet az ellenfél magyar kapusával, az ezúttal mellőzött Király Gáborral.

Vaskót Tamás csapata, a Bristol City feljött a harmadik helyre a táblázaton, miután Sheffieldben 1-0-ra nyert a Wednesday ellen, az exújpesti védő azonban hiába várt bevetésre, edzője nem cserélte be.