Vágólapra másolva!
A félidőben még egygólos hátrányban volt, végül mégis nyert Siófokon a listavezető Budapest Honvéd a labdarúgó Soproni Liga 8. fordulójában.Az Újpest hazai pályán 3-0-ra legyőzte a sereghajtó Tatabánya együttesét, Urbányi István csapata ebben a szezonban először nyert a Szusza Ferenc Stadionban. A REAC az első félidőben szerzett góljaival nyert Pakson, így tovább inog a kispad a hazaiak vezetőedzője, Lengyel Ferenc alatt. 

Soproni Liga, 8. forduló:
Újpest FC - FC Tatabánya 3-0 (2-0)
Szusza Ferenc Stadion, 3000 néző
vezette: Pánczél
Újpest: Balajcza - Vermes, Böjte (Regedei, 54.), Korcsmár, Sadjo - Theobald (Li Do Kvon, 59.), Sándor Gy., Foxi, Radulovic - Tisza (Dourandi, 71.), Kovács Z.
Tatabánya: Herbert Pastva, Dienes, Filó, Németh A. (Farkas V., 69.) - Kriston, Balogh Z. (Balogh B., 81.), Weisz, Hajdú N. - Sándor I (Cogerty, a szünetben), Kozák
gól: Tisza (3.), Kovács Z. (40.), Dourandi (83.)
sárga lap: Korcsmár (25.), Sadjo (36.), illetve Filó (17.), Németh A. (66.)

A találkozó előtt a hazai játékosok erre az alkalomra készített bemelegítő pólójukkal ajándékozták meg az Ultra Viola Bulldogs nevű szurkolócsoportot, amely fennállásának 15. születésnapját ünnepelte a napokban.

A papírformának megfelelően az Újpest irányította a találkozót, és már a 3. percben megszerezte a vezetést, majd nem sokkal a félidő vége előtt a 300. NB I-es meccsén pályára lépő Kovács Zoltán növelte az előnyt.

A második játékrészben még inkább álmosabb játékot láthattak a nézők, egyedül az új szerzemény, a kameruni Denis Dourandi gondolta úgy, hogy góljával a maga számára emlékezetessé teszi ezt a 45 percet.