Társoldalunk:

Máltai csatár ejtette ki a ManUnitedet a Ligakupából

2007.09.27. 7:47

Sir Alex Fergusont, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzserét megdöbbentette együttese szerda esti, Coventry Citytől elszenvedett 2-0-s Ligakupa-veresége.

A skót tréner fiatal gárdát küldött pályára a másodosztályban szereplő rivális ellen, olyannyira, hogy a kezdőtizenegyből nyolcan először játszottak ebben a szezonban az Old Trafford gyepén.

A fiatalok azonban nem tudtak bizonyítani Ian Dowie együttese ellen, a Coventryben szereplő máltai Michael Mifsud pedig a 27. és 70. percben szerzett találataival sokkolta a 74 ezer hazai drukkert.

"Nagyon kellemetlen, ami történt - mondta Ferguson. - Megdöbbentő előadás volt, nem erre számítottam. Nem keresem az indokokat, egyszerűen rosszul játszottunk." 

A vereség ellenére a menedzser nem bánta meg, hogy annyi fiatalnak lehetőséget adott, mint mondta, "meg kellett volna oldaniuk a feladatot".

 Dowie, a Coventry City edzője kitörő örömmel fogadta csapata váratlan diadalát, noha előző három mérkőzésén nyeretlen maradt: "A gárda megérdemel minden bizalmat a mostani produkciója után".

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK