Vágólapra másolva!
Az elmúlt futballhét igen hosszú volt, hétközi fordulót is játszottak több topligában, azaz ezúttal is óriási volt a választék, és bizony rengeteg parádés gól született. De melyik volt a legszebb, a brazil trióé, netán Lionel Messié, Sergio Garciáé, esetleg David Trezeguet-é? Ezúttal is olvasóink szépérzékében bízunk.

Először is nézzük, olvasóink szavazatai alapján ki nyerte meg előző gólszépségversenyünket. Legutóbb a bombagólok vitték a prímet, s a befutó paraszthajszállal a Valladolid játékosa, Pedro Lopez lett, aki mintegy 30 méterről bombázott a Real Madrid kapujába. A dobogóra felfért még két olasz: a milanos Filippo Inzaghi BL-meccsen lőtt fordulásosa lett a hét második leglátványosabb találata, amelyet az Udinese-támadó Antonio Di Natale álomemelése követett.

A Kínában rendezett női világbajnokság fináléjában ugyan Brazília kikapott a döntőben Németországtól 2-0-ra, azért az Egyesült Államok ellen 4-0-ra megnyert elődöntőben a dél-amerikaiak technikás játékosa, a FIFA által a tavalyi esztendő legjobbjának választott Marta lőtt egy nagyon nagy gólt. Ahogy becsapta védőjét, azt minden bizonnyal Ronaldinho is megirigyelné.

http://www.youtube.com/v/Iba7RiOuvEQ
160901outform.html400350


A Real Madrid Betis elleni csütörtöki bajnokiján Julio Baptista a 79. percben állt be csereként, majd a 85. percben az alább látható mozdulatot mutatta be. Ezért érdemes volt behozni.

http://www.youtube.com/v/hyuoNNNytEM
160902outform.html400350


S még mindig a brazilok... A szintén hétközi Fiorentina-Roma (2-2) meccsen a vendégek támadója, Mancini csapattársa átlépős csele után 17 méterről egészen pazarul emelt a hazai kapuba. A kommentátor is el volt ragadtatva - hallgassák, nézzék, csodálják!

http://www.youtube.com/v/78z9iptr_u8
160903outform.html400350


Persze az argentin drukkereknek sem kell szégyenkezniük, a Barca ásza, Lionel Messi elég korrektül végigcselezte a Levante védelmét a szombat esti, 4-1-es katalán sikerrel végződött spanyol bajnokin.

http://www.youtube.com/v/vNbvGJ76ce0
160904outform.html400350


A Zaragoza-Sevilla (2-0) meccs hajrájában a spanyol Sergio Garcia tett olyat, amire nem sokan képesek: Karel Poborsky-féle emeléssel járt túl a gödörben lévő UEFA-kupa-győztes csapat kapusának az eszén.

http://www.youtube.com/v/lSpe754rVvs
160905outform.html400350


Zárásképp egy viszonylag friss élmény, a vasárnapi torinói derbin David Trezeguet lába a 93. percben sült el, kapásból nagyon bevarrta, második helyre repítve ezzel a sztárújonc Juventust.

http://www.dailymotion.com/swf/77L1GgWHstVfQlSiH
160906outform.html400350


Ne habozzon, szavazzon az ön által legszebbnek vélt gólra!