Vágólapra másolva!
A Newcastle United labdarúgócsapatának edzője, Sam Allardyce nemtetszését fejezte ki a sérülése után frissiben visszatérő játékosa, Michael Owen válogatottbeli szerepeltetésével kapcsolatban.

A Szarkák trénere szerint a szeptember végén lágyéksérülése miatt megoperált, majd rendkívül gyorsan felépülő, s az elmúlt hétvégi bajnokin visszatérve győztes gólt szerző csatárra még nem szabadna kulcsszerepet bízni az angol válogatottban a szombati, Észtország elleni hazai, és a jövő szerdán, Oroszországgal idegenben vívandó Európa-bajnoki selejtezőn.

"Nem tudom, jót tesz-e egy ilyen állapotban lévő játékosnak két komoly tétmérkőzés egymás után, de ezt nem is nekem kell eldöntenem, bár beszélni fogok erről Steve McClaren szövetségi kapitánnyal" - nyilatkozta Allardyce.

Forrás: EPA

Owen az Everton ellen csereként állt be, és győztes gólt fejelt

Owen mellett a csapattárs Alain Smith is csatlakozik a nemzeti válogatotthoz annak ellenére, hogy kisebb térdproblémákkal küszködik.

Owen győztes gólt szerzett az Everton ellenhttp://www.origo.hu/sport/focivilag/20071007-ez-tortent-a-topligakban-vasarnap.html?pIdx=1