Társoldalunk:

Feczesin pótolhatja Priskint Málta ellen

2007.10.10. 22:07

Várhidi Péter szövetségi kapitány szerdán egy edzést tartott a szombati, Málta elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő válogatott tagjainak, akik közül mindenki egészséges.

A magyar szövetség hivatalos honlapja szerint délután Nagy Sándor pszichológus foglalkozott a futballistákkal. A szakember a váratlan helyzetekre való felkészülésről beszélt, arról tartott előadást, hogy a játékosok a pályán hogyan tudják megoldani az új szituációkat.

A szakvezető ezután csapatával közösen elemezte a legutóbbi két mérkőzést, értékelte a Bosznia-Hercegovina, illetve a Törökország elleni találkozó tapasztalatait.

"A hangulat változatlanul jó, bizakodóak, ugyanakkor elszántak a fiúk" - mondta Várhidi.

"Még korai lenne a szombati kezdőcsapatról beszélni, de az már biztosnak tűnik, hogy Priskin Tamást Feczesin Róbert pótolja majd. A másik két, sárga lapos eltiltás miatt hiányzó játékos, Vanczák Vilmos és Hajnal Tamás helyére többen is esélyesek, közülük a következő napok tapasztalatai alapján döntök majd."

Várhidi-exkluzív az [origo] kamerája előtt:


A gárda délután Székesfehérvárra buszozott, hogy a helyszínen szurkoljon az U19-es válogatottnak a Wales elleni Eb-selejtezőn. A fiatalok 3-1-re nyertek, és továbbjutottak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK