Vágólapra másolva!
Csupán gólnélküli döntetlenre futotta a brazil labdarúgó-válogatott erejéből a világbajnoki selejtezők dél-amerikai zónájának 1. fordulójában. A Ronaldinho vezette sztáralakulat Kolumbiában lépett pályára, s a szerencsének köszönhette, hogy 0-0-ra végzett.

Eredmény, világbajnoki selejtező, dél-amerikai zóna, 1. forduló:
Kolumbia - Brazília 0-0
Bogota, El Campin-stadion
v.: Carlos Amarilla (paraguayi)
Kolumbia: Julio - Zuniga, Mosquera, Moreno, Velez - Sánchez, Amaya, Ferreira (Aldo Ramirez, 56.), Castrillon (Grisales, 56.) - Rentería, Falcao Garcia (Perea, 81.)
Brazília: Júlio César - Maicon, Lúcio, Juan e Gilberto - Gilberto Silva, Mineiro, Ronaldinho Gaúcho, Kaká (Afonso, 84.) - Robinho (Júlio Baptista, 64.), Vágner Love (Josué, 70.)

Hírügynökségi jelentések szerint a játék képe alapján örülhetett az egy pontnak a brazil labdarúgó-válogatott, hiszen azt nem lehetett mondani, hogy fölényben játszott volna Kolumbia ellen.

A mérkőzés 45 perces késéssel kezdődött, ugyanis olyan felhőszakadás zúdult a bogotai pályára, hogy tócsákban állt a víz. A csúszós pálya, no meg a 2600 méterese tengerszintfeletti magasság nem kedvezett a selecaónak, az első félidőben mindössze egy Ronaldinho-lehetőséget lehetett feljegyezni részükről.

A másik oldalon viszont akad helyzet bőven. A 3. percben Radamel Falcao Garcia szabadrúgásból veszélyeztetett, míg Wason Renteria kétszer is komoly próbatétel elé állította Julio Cesar kapust.

A második félidőben sem változott a játék képe, amíg Freddy Grisales, illetve Aldo Leao Ramirez lehetőségénél Julio Cesarnak bravúrral kellett közbe avatkoznia, addig a brazilok egyetlen "helyzetét" Mineiro 25 méteres lövése jelentette.