Vágólapra másolva!
Az FTC elnöksége elfogadhatatlannak tartja a labdarúgócsapat szereplését, ugyanakkor igyekszik motiválni az együttest: amennyiben Csank János csapata az NB II Keleti csoportjában begyűjti a maximális 15 pontot a következő öt mérkőzésén, pluszjuttatásokkal honorálja a teljesítményt.

Ez a klub hivatalos közleményéből derült ki. A zöld-fehér együttes szombaton 4-0-s vereséget szenvedett a listavezető Kecskemét otthonában és nyolc ponttal lemaradva a feljutást jelentő első helytől, hetedik a tabellán.

A keddi rendkívüli elnökségi ülésen világossá vált, hogy nincs edzőkérdés a klubnál, azaz továbbra is Csank János irányíthatja a szakmai munkát.

A csapat körül kialakult helyzetet a tréner, valamint a csapatkapitány, Lipcsei Péter értékelte: a 35 éves középpályás felajánlotta, hogy bontsák fel még másfél évig élő szerződését, ám a vezetők ezt elutasították.

"Folyamatosan felmerülő kritika a csapattal szemben, hogy rengeteg az öreg játékos a keretben. Én felajánlottam, hogy bontsák fel a még másfél évig érvényben lévő szerződésemet, hogy ezzel is segítsem a Ferencvárost, hiszen a helyemen így játszhat más, akár egy fiatalabb játékos is. Kértem, bontsák fel a kontraktust, és akkor befejezem a futballt, vagy elmegyek olyan helyre, ahol még szükség lehet rám" - idézte Lipcseit a klub hivatalos honlapja.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=pLWYZ6FxjOTO6qlP


Az együttes szombaton a Tuzsért fogadja, majd jövő héten a Tököl otthonába látogat. A vezetés azzal is szeretné segíteni a jó szereplést, hogy minél több nézőt "toboroz", a hazai találkozókra a nőket, valamint a 14 éven aluli gyerekeket ingyen engedik be.