Társoldalunk:

Rangadók és derbik a hétvégi futballprogramban

2007.11.30. 11:14

A rangadók hétvégéje következik az olasz labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában, ugyanis az első hét helyezettre egyaránt rendkívül nehéz feladat vár, többnyire egymás ellen lépnek pályára.

A címvédő, egyben listavezető Internazionale az ötödik Fiorentina vendége lesz, és a toszkán gárda formáját elnézve korántsem biztos a milánóiak sikere. Az üldöző AS Romára csak annyival vár könnyebb feladat, hogy hazai környezetben léphet pályára a jelenleg negyedik helyen álló Udinese ellen, ugyanakkor aranycipős csapatkapitányára, Francesco Tottira továbbra sem számíthat.

Az idény két meglepetéscsapata, a hetedik Atalanta a hatodik Napolit látja vendégül, a csata győztese továbbra is az élmezőnyben ragadhat.

A tabellát tekintve a legkevésbé kiemelkedő, azonban a hagyományokat nézve mégis a legnagyobb rangadó a Milan-Juventus összecsapás lesz szombat este. A Bajnokok Ligája címvédőjének mindenképpen győznie kell hazai pályán a második riválisával szemben, hogy megkezdje tetemes, 11 pontos hátrányának ledolgozását az éllovassal szemben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK