Vágólapra másolva!
Sallói István Diósgyőrből Újpestre távozott, ahol sportigazgatóként igyekszik megerősíteni a lila-fehér gárdát, reményei szerint ez olyan jól sikerül majd, hogy 16-17 egyforma képességű játékos lesz a lilák keretében.

"A Hrepka-ügy mindig előjön, nem tehetek róla, az utánpótlásedzők nem mondták, hogy klasszis, és az akkori tulajdonost nem érdekelte az akkori Hrepka."

"Az afrikai vonal kiépítése hozzám kötődik, nem rögeszmém ez, de amíg egy afrikai 1000 eurót keres, addig egy magyar kiemelt sztár 4000 eurót, s meg lehet nézni a különbséget. Erről a piacról még van sanszunk jó játékosokat hozni" - nyilatkozta az [origo]-nak a sportvezető.

A jelenről és jövőről többek között a következőket mondta Sallói: "A sportigazgatói poszt európai modell, a lényeg, hogy egy szakember igazoljon a klub nevében. A tulajdonosok támogatják már télen a keret átalakítását, lesznek távozók és érkezők is jócskán. Fontos, hogy a játékosoknak piaci értékük legyen, és három év alatt a költségvetés felét a játékoseladásból pótolni tudjuk."

Ha arra is kíváncsi, a sportigazgató mit gondol Urbányi István munkájáról, kattintson: