Vágólapra másolva!
 

A Wigan Athletic leigazolta a hondurasi középpályást, Wilson Palaciost, aki ősszel a Birmingham Cityben szerepelt.

A Valencia CF érdeklődik a Portsmouth FC ghánai középpályása, Sulley Muntari iránt. A Bolton Wanderers francia védője, Gérald Cid az OGC Nice-be tart.

A Karlsruher SC szerződtette az 1. FC Nürnberg ausztrál csatárát, Joshua Kennedyt. Az Eintracht Frankfurt védője, Marco Russ 2012-ig meghosszabbította szerződését.

A Genoa átadólistára tette csatárát, Marco di Vaiót. Az FC Internazionale a hamarosan kezdődő Afrika-kupán a francia AS Saint-Etienne két játékosát, a szenegáli Moustapha Bayal Sallt és a guineai Pascal Feindounót figyeli majd. Az Atlético Madrid védőjét, Zé Castrót az Ajax Amsterdam vinné.

Maniche, az Atlético Madrid portugál labdarúgója az idény végéig - kölcsönben - az Internazionale csapatát erősíti. A két klub már minden részletben megállapodott, csak az orvosi vizsgálat van hátra. A 30 esztendős válogatott középpályás, aki 2006 nyarán a Dinamo Moszkvától 9 millió euróért érkezett a spanyol fővárosba, hosszú ideig meghatározó embere volt a csapatnak, ám az ősszel összekülönbözött Javier Aguirre vezetőedzővel, és ez megpecsételte a sorsát.

Az utóbbi hat bajnokin már nem játszott és csak az volt a kérdés, mikor kötnek útilaput a talpára. Polgári nevén Nuno Oliveira Ribeiro a Benficában kezdte pályafutását, majd a José Mourinho által fémjelezett FC Portóban - amely 2003-ban UEFA-kupát, egy évvel később pedig Bajnokok Ligáját nyert - lett ismert játékos.

www.infosport-focivilag.hu