Vágólapra másolva!
Csütörtöktől vásárolhatók meg a jegyek a Puskás Ferenc-stadionban június 4-én sorra kerülő Magyarország-Argentína labdarúgó-mérkőzésre.

A barátságos találkozót szervező New Line Event Kft. akciót hirdetett a jegyvásárlásra, így aki a következő egy hónapban, azaz február 21. és március 21. között vesz belépőt, részt vehet egy különleges nyereményjátékban is.

Az akció nevéből - 30 nap, 30 nyeremény - kiderül, hogy a játéknak harminc nyertese lesz. Az igazi különlegesség a fődíj: a szerencsés jegytulajdonos kiválaszthat egy argentin sztárt, akit tavasszal a szervezők jóvoltából személyesen is meglátogathat annak európai klubmérkőzésén.

Egy másik nyertes részt vehet majd az argentinok díszvacsoráján júniusban, a többiek pedig aláírt mezeket és labdákat kapnak.

A nyereményjátékban az vehet részt, aki belépőjegyének a fénymásolatát elküldi a Concert and Media Kft. címére, nevével és a telefonszámával. Minden héten hét nyereményt sorsolnak ki a szervezők.

A jegyeket a Puskás Ferenc-stadion pénztáraiban, az Ibusz budapesti, Oktogon téri sportirodájában és vidéki kirendeltségeiben, a Concert and Media több mint 200 jegyértékesítő helyén, valamint a www.jegyeladas.hu portálon lehet megvásárolni hét árkategóriában, a legolcsóbb 5800, a legdrágább pedig 18 800 forintba kerül.

Összehasonlításképp: négy éve áprilisban a brazilokkal meccseltek a mieink, akkor a Puskás Ferenc-stadion alsó szektoraiba szóló belépők 2000, 3000, 6500, 8500 és 10 500 forintba kerültek. Három éve júniusban épp az argentinokkal játszott barátságos mérkőzést a magyar válogatott Budapesten, a jegyekért akkor 3900-13 900 forintot kértek.