Vágólapra másolva!
A Győr kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott a vendég Nyíregyháza ellen a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójában. Az Újpest hazai pályán 3-0-ra verte a Siófokot, míg a ZTE ugyanilyen arányban nyert Pécsett a villanyvilágítás hiánya miatt albérletbe kényszerülő Paks vendégeként. A Vasas idegenben, Budapesten győzte le az ugyanilyen okból a Szőnyi úti oroszlánbarlangot otthonául választó Tatabányát, míg az ősszel még a bajnoki címről álmodozó Honvéd a Bozsik-stadionban ajándékozott egy pontot a REAC-nak. Öt meccs, 8400 néző, kiállítás beszédért - tavaszi magyarfoci-rajt.

Soproni Liga, 16. forduló:
Győri ETO FC - Nyíregyháza 5-0 (2-0)
Győr, 3000 néző
v.: Bede
Győr: Stevanovic - Nikolov, Stark, Supic, Völgyi - Dudás (Koltai 70.), Jäkl (Eugene 78.), Józsi, Varga L. (Böőr 61.) - Tokody, Brnovic
Nyíregyháza: Takács T. - Ambrusz, Bagoly, Hegedűs, Cornaci - Szilágyi, Mboussi, Lippai (Vukadinovic 74.), Minczér (Dosso a szünetben), Ramos (George 60.) - W. Silva
gól: Tokody (7., 77.), Völgyi (21.), Dudás (54.), Brnovic (79.)
sárga lap: Tokody (90.), illetve Mboussi (9.), Ramos (17.), Cornaci (37.)

A mérkőzés elején gyorsan vezetést szerzett a hazai gárda amely a gól után uralta a félidőt és több kimaradt lehetőséget követően növelte is előnyét, így biztos vezetés tudatában vonulhatott az öltözőbe.

Szünet után aktívabban kezdett a Nyíregyháza, ám gólt ismét a Győr szerezett. A vendégek ezek után kevés ellenállást tanúsítottak, így a hazai gárda öt góllal is megérdemelten győzött.