Vágólapra másolva!
Március elsejétől Pellady Péter cége, a Permiras Kft. lesz a Budapest Honvéd élvonalbeli labdarúgócsapatának exkluzív marketingpartnere.

A Permiras célja, hogy az utóbbi években elindult szakmai munka anyagi hátterének megteremtésében a lehető legnagyobb mértékben segítse a kispesti együttes vezetőinek tevékenységét. Ennek érdekében a cég egy teljesen új koncepció keretein belül kíván együttműködni George F. Hemingway-jel, a klub tulajdonosával.

"Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a Honvéd a Permirast választotta partnerének. Bízom benne, hogy kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünk segítségével nagyban hozzá tudunk majd járulni a klub töretlen fejlődéséhez és a Magyarországon már most is egyedülállóan magas színvonalú szakmai munka hátterének biztosításához" - olvasható a Permirasnak az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Pellady a német Lothar Matthäus volt szövetségi kapitány menedzsereként vált ismertté a magyar labdarúgásban, az általa irányított cég volt a szövetség marketingpartnere. Később az MLSZ elnöki posztjáért is versenybe szállt Kisteleki Istvánnal.