Társoldalunk:

Urbányi helye biztos Újpesten

2008.03.09. 21:00

Meg sem fordult Urbányi István, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzőjének fejében, hogy lemondjon, és a vezetőség is kinyilvánította: biztos a tréner helye.

"Három vereséget szenvedtünk. Nem kellemes, de aki azt mondja, hogy az Újpestnek nincs esélye a bajnoki címre, azzal nem értek egyet. A kitűzött célt most is elérhetőnek tartjuk, hiszen csak hat pont a hátrányunk" - mondta Sallói István sportigazgató az újpesti klubházban tartott vasárnap délutáni sajtóbeszélgetésen, melyen rajta kívül Urbányi és Joe Böröcz, társtulajdonos-ügyvezető vett részt.

Urbányi úgy vélte: csapata jó erőkből áll, és mindhárom meccsen dominált a játékban, de egyéni hibák miatt veszített, ugyanakkor nem lehet egy-két játékos nyakába varrni a vereségeket.

Hozzátette: bármennyire is szeretné úgy összerakni együttesét, hogy eredményes legyen, hétről-hétre felmerültek zavaró tényezők, amelyek ezt megakadályozták. Példaként említette a sérüléseket és a későn érkezett új játékosokat.

Az Újpest FC a szezon folyamán egymillió euróért szerződtetett futballistákat és a klub irányítói a bajnokság megnyerését tűzték ki célul. A csapat utolsó három tétmérkőzésén - egy Ligakupa és két bajnoki - vereséget szenvedett és 12 gólt kapott, a tabellán jelenleg a hatodik.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK