Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága felmentette a paksiak védőjét, a tévesen kiállított Éger Lászlót. Újra botrányt okozó szurkolói miatt az Újpest 500 ezer forintot fizet.

Éger a Siófok elleni bajnokin kapott piros lapot egy olyan szabálytalanságért, melyet nem ő követett el. Miután a találkozó játékvezetője, Vad II István is elismerte, hogy a védő helyett csapattársát, Hanák Viktort kellett volna kiállítania, Égert felmentették. Hanák a következő fordulóban nem játszhat, ezenkívül fegyelmi eljárás indul ellene.

Ugyanezen a találkozón kiállították Tököli Attilát is, aki egy bajnokit kénytelen kihagyni. A paksiak gyúrója, Varga László három találkozón nem lehet ott a pálya szélén.

A testület 500 ezer forintra büntette az Újpest FC-t, amelynek szurkolói az MTK elleni meccsen viselkedtek ismét botrányosan, ezúttal petárdát dobtak be a játéktérre. A lila-fehérek drukkerei másfél hete a zalaegerszegi szurkolókkal csaptak össze.

Írásbeli figyelmeztetést kaptak a győriek, mert szimpatizánsaik petárdáztak a Tatabánya elleni, Szőnyi úti mérkőzés utolsó perceiben.

Paks - Kaposvárhttp://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20080308-soproni-liga-18-fordulo.html?pIdx=4