Vágólapra másolva!
A Debrecen - akárcsak idegenben - hazai pályán is öt gólt rúgott az Újpestnek, így könnyedén jutott a legjobb négy közé a labdarúgó Ligakupában. A hajdúsági együttesben Igor Bogdanovic négyszer volt eredményes. Szintén az elődöntőbe jutott az MTK is, amely féltucat gólt lőtt a REAC-nak.

A Debrecen győzelme még ilyen arányban sem meglepő, mivel a lila-fehérek előre kijelentették, hogy jórészt ifjúsági játékosokkal játszanak majd, igaz, a Lokiban is sok fiatal került be a kezdőcsapatba.

Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó:
MTK Budapest - REAC 6-0 (2-0)
továbbjutott:
az MTK, kettős győzelemmel, 10-s összesítéssel

DVSC-TEVA - Újpest 5-0 (3-0)
Debrecen, 3000 néző
v.: Iványi
DVSC: Balogh J. - Nagy Z., Komlósi, Szatmári, Fodor - Nagy R. (Spitzmüller, 70.), Demjén (Varga J., 46.), Huszák, Rezes (Éles, 59.) - Bogdanovic, Szilágyi.
Újpest: Szalma - Tolnai, Dvorschák, Szolnoki, Tóvizi (Privigyei, 71.) - Vituska, Fűzfa (Litavszki, 56.), Gyürü, Kalderás - Bogdán, Frank (Lázár, 46.).
gól: Bogdanovic (8., 44., 53., 69., az elsőt 11-esből), Rezes (13.)
sárga lap: Szalma (7.), Fűzfa (16.), Dvorschák (58.), Szolnoki (64.), Tolnai (81.)
tj: a Debrecen, kettős győzelemmel, 10-1-es összesítéssel

A két edző a Debrecen honlapja alapján az alábbi szavakkal értékelte a meccset:
Herczeg András: "Az volt a cél, hogy hazai pályán megnyerjük a mérkőzést. Sikerült. Kellemes meglepetés volt, hogy ilyen sokan kilátogattak a meccsre, ez feldobta a csapatot is."
Urbányi István: "Öt-hat tizenhét éves játékos kapott bizalmat, kiegészítve tizennyolc évesekkel. A pozitívum az volt, hogy amikor ezek a srácok megtudták, hogy a Ligakupa-meccsen játszanak Debrecenben, ugrálni kezdtek örömükben. Azt gondolom, ennek a sorozatnak ez is része kell, hogy legyen."

Paksi FC - Győri ETO 1-2 (0-0)
v.: Solymosi
Paks: Kovács A. - Kriston, Éger (Salamon, 46.), Horváth S., Csehi T. - Márkus, Heffler, Zováth, Balaskó - Tököli, Weitner.
Győr: Varga Z. - Kovács Z. (Kiss Zs., 13.), Domanyik, Varga R., Dorogi - Pákolicz, Koltai (Sánta, 54.), Eugene, Varga L. - Csermelyi (Lappints, 25.), Copa.
gól: Balaskó (87.), illetve Lappints (71.), Sánta (80.)
tj: a Győri ETO, 3-2-es összesítéssel

ZTE FC - BFC Siófok 0-0
továbbjutott: a Siófok, 2-0-s összesítéssel

Slakvo Petrovic a zalaiak trénere csalódott pár játékosában: "Szünet után jobban küzdöttünk, mint az első félidőben, de ez nem volt elég ezen az estén. Sokkal többet vártam a csapattól, pár játékosban nagyot csalódtam, ezzel a teljesítménnyel nem kerülhetnek be az első csapat keretébe.