Vágólapra másolva!
Hétről hétre jó hírek érkeznek Németh Krisztiánról, a Liverpool tartalékcsapatában futballozó magyar játékosról, aki hét mérkőzésen hét gólt vállalt, nem csoda, hogy már a BL-negyeddöntőbe jutott nagyok spanyol szakvezetője, Rafa Benítez is felfigyelt rá. Az [origo] - kihasználva, hogy az U19-es válogatott tagjaként a Németország elleni barátságos mérkőzés miatt hazaérkezett - megkérdezte az egykori MTK-játékos véleményét is.

Hét mérkőzésen hét gólt szerzett Németh Krisztián a Liverpool tartalékcsapatában, s a magyar támadóra Rafa Benítez, a nagycsapat mestere is felfigyelt, nem kizárt, ha így folytatja a gólgyártást a 19 éves Németh, akkor nemsokára a sztárok között is szerepet kap.

"Olvastam a honlapon és hallottam a helyi rádióban Benítez nyilatkozatát, örülök, hogy eszébe jutottam, s tetszik neki a játékom" - nyilatkozta Németh az [origo] kamerája előtt.

"A posztért meg kell küzdenem, hogy oda tudjak kerülni. De úgy gondolom, amennyiben továbbra is rúgom a gólokat, s szerencsém is lesz, akkor nyártól odakerülhetek a nagycsapathoz."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=GdcYp88MlfU6H7YV


S hogy mi a titok? "Főleg futómennyiség és agresszió terén tanultam sokat, ha ebből egy kicsit átvennénk itthon, jó lehetne a magyar foci is."

Németh egyébként az U19-es válogatotthoz tért haza, Sisa Tibor együttese szerdán 16 órakor Kecskeméten barátságos mérkőzést játszik Németországgal. Ez azt jelenti, hogy a Liverpool tartalékcsapata legjobb formában lévő játékosa nélkül játszik majd a Manchester City ellen - igaz, a hírek szerint az angoloknál így lehetőséghez juthat egy másik magyar, Simon András.