Vágólapra másolva!
A listavezető MTK kétgólos győzelmet aratott a címvédő Debrecen otthonában a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójának rangadóján.  A fővárosiak ezzel négy pontra növelték előnyüket a második helyen álló hajdúságiakkal szemben.

Soproni Liga, 20. forduló
DVSC-TEVA - MTK Budapest 0-2 (0-0)
Debrecen, 5000 néző
vezette: Kassai
DVSC: Poleksic - Bernáth, Máté, Mészáros (Komlósi 16.), Takács Z. - Dombi, Kiss Z., Sándor T. (Leandro a szünetben), Czvitkovics - Kerekes (Sztojkov 72.), Kouemaha
MTK: Végh - Horváth L., Lambulic, Pintér, Pollák - Kulcsár, Zsidai, Pátkai (Szabó Á. 92.), Hrepka (Pál A. 74.) - Kanta J., Urbán (Kecskés 87.)
gól: Pál A. (78.), Pollák (88.)
kiállítva: Takács Z. (87.)
sárga lap: Dombi (77.), Czvitkovics (90.)

A mérkőzés kezdetére hatalmas zápor zúdult a pályára, amely nagyban befolyásolta a játékot. Az első félidőben a hazaiak kezdeményeztek többet, az MTK kontrákkal próbálkozott.

A folytatásban egyre inkább felbátorodott a vendégcsapat és ennek meg is lett az eredménye: a hajrában szerzett két góllal magabiztosan verte az ezen a napon gyengén teljesítő hazaiakat. A Debrecen tíz emberrel fejezte be az összecsapást, miután három perccel a rendes játékidő letelte előtt Takács utolsó emberként lerántotta az MTK egyik gólra törő játékosát.