Vágólapra másolva!
 

A Tottenham Hotspur francia védője, Pascal Chimbonda a Newcastle Unitedben köthet ki. A Real Madrid argentin csatárát, Javier Saviolát ezúttal a Napolival hozták kapcsolatba. A VfB Stuttgart a Girondins Bordeaux argentin támadója, Fernando Cavenaghi iránt érdeklődik.

Az Atlético Madridban folytatja pályafutását John Heitinga, az Ajax Amsterdam holland válogatott labdarúgója. A 24 éves védő vételárát nem hozták nyilvánosságra, ám a holland De Telegraaf című napilap értesülései szerint tízmillió eurót fizetnek érte a spanyolok. Heitinga 2001 óta szerepel az Ajaxban, összesen 145 mérkőzésen lépett pályára, a holland nemzeti csapatban 32-szer kapott lehetőséget - emlékeztetett az MTI.

Gera Zoltán angliai ügynöke, Sam Stapleton az expressandstar.com-nak úgy nyilatkozott, hogy a magyar légiós jól érzi magát Birminghamben, s ha a WBA feljut a Premier League-be, akkor minden bizonnyal marad a klubnál. Ám ha nem sikerül a Premier League-tagság kivívása - a West Brom jelenleg ötödik a bajnokságban -, akkor jó eséllyel Gera elhagyja a csapatot, amelytől lejáró szerződése miatt ingyen távozhat.

"Ha nem jut fel a WBA, Zolinak át kell gondolnia a dolgokat, mert ha lehet, a Premiershipben szeretne futballozni, de olyan Anglián kívüli klubok is érdeklődnek iránta, amelyek részt vesznek az európai kupaporondon" - szögezte le Stapleton.