Vágólapra másolva!
A mérkőzés előtti utolsó edzést követően Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a szlovén együttes elleni, szerda esti barátságos találkozóra.

A magyar szövetség honlapja szerint a Zalaegerszegen 18 órakor kezdődő összecsapásra megnevezett kezdő tizenegyben egy játékos, Dzsudzsák Balázs szereplése még kérdéses, mert a PSV Eindhoven szélsőjének sérült lába továbbra sincs tökéletes állapotban, és nem is tudott teljes értékű munkát végezni szerda délelőtt Hévízen. A hollandiai légiós játékáról közvetlenül a meccs előtt születik döntés.

A másik korábbi sérült, Buzsáky Ákos ugyanakkor felépült, így ő biztosan pályára lép a mérkőzésen.

A szlovénok 15 órakor indulnak el a határhoz közeli Moravska Teplicéből Zalaegerszegre. Négy vírusos megbetegedésben szenvedő futballistájuk közül három jobban van, csupán Bosztjan Cesarnak kell biztosan kihagynia a mérkőzést.

A magyarok várható kezdőcsapata: Fülöp Márton - Szélesi Zoltán, Tímár Krisztián, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Vass Ádám, Tőzsér Dániel - Buzsáky Ákos, Huszti Szabolcs, Dzsudzsák Balázs (?) - Priskin Tamás.