Vágólapra másolva!
Április 26-án gálamérkőzésre kerül sor a Bozsik-stadionban, ahol a Budapest Honvéd bajnokcsapataiból összeállított együttes Lothar Matthäus korábbi magyar szövetségi kapitánnyal kiegészülve az 1994-es labdarúgó-világbajnokságon győztes brazil válogatott számos játékosát felvonultató Brazil Masters94 elnevezésű gárdával. Az [origo] a Honvéd Champions edzésén járt.

A kitűnő hangulatú edzést tartott a Honvéd Champions csapata, amely április 26-án a Bozsik-stadionban látja vendégül a Brazil Masters94 elnevezésű gárdát.

A tréningen többek között megjelent Détári Lajos, Garaba Imre, Andrusch József, Pisont István, Bánfi János, Illés Béla, Halmai Gábor és Sallai Sándor is, az együttes 2x 15 perces mérkőzést is játszott a Magyar Futball Akadémia növendékeivel, akik 2-1-re legyőzték a Honvéd korábbi bajnokait.


"Nagyon jó a hangulat. Most kicsit mozogtunk fociztunk a fiatalok ellen, akik nagyon ügyesek voltak, amit az eredmény is mutat. A BrazilMasters94 csapata ugyan "cseppet" idősebb játékosokból áll majd, de nagyon jó összeállításban jönnek, vagyis nem lesz könnyű dolgunk. Azonban senki ne feledje, hogy minket is fűt a bizonyítási vágy" - mondta Détári Lajos, aki megjegyezte, pályafutása során háromszor is játszott Brazília ellen, s mindháromszor győztes csapatban szerepelhetett.

Nézze meg galériánkat!

"Nekem háromszoros öröm ez nap. Egyrészt végre újra láthatom a srácokat, akik közül nagyon sokkal nem találkoztam elég sok ideje. Másrészt ugye újra láthatom a barátaimat, harmadrészt pedig játszunk. Az igazság az, hogy én már csak nagyon ritkán játszom, de ez most nagyon jó a régi társakkal" - vélte Garaba Imre.

Sallai Sándor reményét fejezte ki, hogy végigbírja a 90 percet. "Hogy ki nyer? Szerintem mi. De gondolom, nem lesz egyszerű."