Vágólapra másolva!
Internetes források szerint vasárnap késő este, a Tuzsér otthonában aratott 3-2-es ferencvárosi győzelmet követően verekedés tört ki az FTC labdarúgócsapatának Üllői úti öltözőjében.

A szurkolók Budapesten kérték számon a szabolcsi NB II-es mérkőzésről hazatérő csapat teljesítményét, ketten bementek a csapat öltözőjébe - értesült az MTI az esemény időpontjában a helyszínen tartózkodóktól.

A játékosok a buszról az öltözőbe menekültek, ám a drukkerek közül többen oda is bejutottak, s Ndjodo ököllel leütötte az őt szidalmazó egyik szurkolót, akinek felrepedt a szemhéja. Később az FTC elefántcsontparti légiósa, Lamine is fizikai kontaktusba került a szurkolókkal.

A feldühödött szurkolók később Ndjodo lakcímét próbálták megtudni a távozó játékosoktól, többen azt kiabálták, hogy megölik. A labdarúgók rendőri segítséggel hagyták el a klubházat. A szurkolók hivatalos honlapjukon örökös száműzetést kértek az inzultusban résztvevő játékosokra.

Borsos Bánk Levente az ügyről:


A klub hivatalos honlapján az alábbi közlemény szerepel: "Az FTC Labdarúgó Zrt. belső vizsgálatot kezdeményezett a vasárnap este az Üllői úti klubházban történt incidens kapcsán. A zrt. vezetősége meghallgatja a játékosokat, a csapat technikai vezetőjét, és egyeztet a történteket a közvélemény elé táró Ferencvárosi Szurkolók Szövetségével.

A belső vizsgálat után születhet döntés az esetleges fegyelmi eljárásról. A labdarúgó csapat hétfőn nem tart edzést, így a vizsgálat eredményéről, valamennyi körülményt megismerve a későbbiekben ad bővebb tájékoztatást az FTC Labdarúgó Zrt. A klub vezetősége az agresszió minden formáját elítéli, és a sportszerűség keretein túllépő valamennyi szóbeli és tettleges megnyilvánulást mind az egyesület, mind a labdarúgást működtető részvénytársaság számára erkölcsi és üzleti szempontból rendkívül károsnak tart."