Vágólapra másolva!
 

Mi lesz Gera Zoltán sorsa?

A Portsmouth FC francia védőjét, Noel Pamarot-t a Celtic FC szemelte ki. A Bolton Wanderers védőjét, Ricardo Gardnert a Wigan Athletic vinné.

A Wolverhampton Wanderers szélsőjét, Michael Kightleyt a West Ham United szeretné megszerezni. A Fulham FC amerikai légiósa, Clint Dempsey 2011-ig meghosszabbította szerződését.

A Blackburn Rovers két focistája, Matt Derbyshire és Stephen Warnock egyaránt új szerződést írt alá, amely 2012-ig érvényes. A Bayern München megegyezett fiatal védőjével, Christian Lellel a szerződéshosszabbításról.

A Hertha BSC kapusa, Christian Fiedler 2012-ig kötelezte el magát az egyesülethez. Az RCD Mallorca csatárát, Daniel Güizát az AS Roma csábítja.

A Premiershipbe feljutott West Bromwich Albion edzője, Tony Mowbray szeretné, ha három lejáró szerződésű labdarúgója, a csatár Kevin Phillips, a középpályás Gera Zoltán és a védő Martin Albrechtsen is maradna a klubnál.

A 34 éves Phillips, aki 22 gólt szerzett a befejeződött szezonban, úgy nyilatkozott, hogy legalább kétéves szerződést szeretne aláírni, ám nem biztos, hogy a WBA-hoz. A szintén ingyen igazolható Gera iránt állítólag az Aston Villa, a Bolton, a Middlesbrough és a Wigan is érdeklődik, ráadásul egy spanyol élcsapat is szívesen látná a soraiban.

www.infosport-focivilag.hu