Vágólapra másolva!
Megműtötték Gabriel Milito térdét, az orvosok szerint körülbelül kilenc hónapot kell kihagynia a Barcelona argentin futballistájának. Honfitársa, Lionel Messi játékáról azonban nem kell lemondania a katalánoknak, a támadó ugyanis a Chelsea érdeklődése ellenére jelenlegi csapatában kívánja folytatni pályafutását.

"A Barca játékosa vagyok, ez a legfontosabb. Hallottam róla, hogy a Chelsea nagyra értékel, büszke vagyok rá, hogy egy ilyen jelentős klub érdeklődik irántam" - nyilatkozott a La Red nevű spanyol rádiónak. A 20 éves futballistának 2014-ben jár le a jelenlegi szerződése.

Milito a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben sérült meg, s akkor úgy gondolták, hat hónapig nem léphet pályára, csakhogy kiderült, teljes szalagszakadást szenvedett bal térdében, így komplikáltabb operációt kellett végrehajtani rajta, ennek nyomán pedig a felépülés folyamata is hosszabb lesz. A 27 esztendős védőt hét éve ugyanilyen problémával műtötték meg, s 2003-ban emiatt nem igazolta le őt a Real Madrid. A katalánok tavaly júliusban 20,5 millió euróért szerezték meg a Real Zaragozától.