Társoldalunk:

Koeman nagyon mérges a kapott gól miatt

2008.06.01. 12:33

A horvát lapok az elszántságot, a küzdeni akarást hiányolták a válogatottuk játékából a szombati, magyarok elleni 1-1-es döntetlennel végződött barátságos mérkőzésen.  "Továbbra sincs csatársorunk", írta a zágrábi Sportske novosti, míg a 24 sata című lap szerint: "A védelmünk tele van lyukakkal, a játékunkból hiányzott az elszántság, a küzdeni akarás, egy héttel az Eb előtt sokkal rosszabb formában vagyunk, mint az elmúlt hónapokban."

"A magyarok figyelmeztettek minket, komoly gondok vannak a válogatottal, hátul megmagyarázhatatlan hibákat követtünk el, elöl pedig képtelenek voltunk saját erőből helyzetet kialakítani. Hiába cserélt Bilic a szünetben, sem az első, sem a második félidőben nem vezettünk igazi támadásokat."

A válogatott tagjai nem értenek egyet a kritikákkal, így Niko Kovac sem, aki a magyarok ellen mindkét kapuba betalált a Szusza Ferenc-stadionban. "Nem voltunk elég frissek, de a rajtig még van időnk ezen változtatni, egyébként minden rendben van a csapatnál, semmi ok az aggodalomra" - jelentette ki.

"Tudatosan tartalékoltuk az erőnket az első, Ausztria elleni csoportmeccsünkre", hangsúlyozta Darijo Srna. "A németek az elsőszámú esélyesek, de mögöttük mi jutunk tovább a második helyen."

A horvátok Ausztriával, Németországgal és Lengyelországgal találkoznak a csoportküzdelmek során.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK