Vágólapra másolva!
Végleg elhagyja a Chelsea FC-t az Európa-bajnokságon is látott holland válogatott hátvéd, Khalid Boulahrouz. A legutóbb a Sevilla FC-nél kölcsönben szerepelt játékost a VfB Stuttgartnál a távozó csapatkapitány, Fernando Meira helyére szerződtetik.

Eközben a stuttgartiak hátvédsorának egy másik tagját, a mexikói Ricardo Osoriót a Blackburn Rovers szeretné elcsábítani - az angolok középpályása, Brett Emerton mindenesetre 2012-ig meghosszabbította szerződését.

A Stade Rennes védője, John Mensah a francia bajnok Olympique Lyonhoz igazolt. A ghánai válogatott védő négyéves szerződést írt alá. A Getafe CF új edzője, Víctor Munoz még egy csatárral erősítené meg keretét, a kiszemelt a Real Madrid mellőzött támadója, Roberto Soldado. A River Plate veterán játékmesterét, Ariel Ortegát az FC Dallas csábítja.

Az AC Milan olasz lapértesülések szerint ajánlatott tett az AS Romának egykori játékosáért, Christian Panucciért. Peter Lövenkrands, az FC Schalke 04 dán szélsője két év után elhagyná a gárdát, hogy visszatérjen korábbi állomáshelyére, a skót Rangers FC-hez.

A West Ham United a Lazio svájci válogatott futballistájára, Valon Behramira hajt. A skót Hearts FC szerződtette az ugandai válogatott 24 éves hátvédjét, David Obuát - ezzel ő lett László Csaba, az afrikai ország korábbi szövetségi kapitányának első új igazolása a klubnál.

www.infosport-focivilag.hu