Vágólapra másolva!
2-1-re nyert a Debrecen a vendég Zalaegerszeg ellen a Soproni Liga 1. fordulójában. A mérkőzés hőse a kétgólos Rudolf Gergely volt. Az Újpest és a Siófok 1-0-ra verte a Nyíregyházát, illetve a Fehérvárt, a Haladás sokat profitált az Arsenal-mérkőzésből, mert 2-1-re felülmúlta a Győrt. A REAC-Diósgyőr találkozó 1-1-gyel végződött.

Soproni Liga, 1. forduló:
DVSC-TEVA - ZTE FC 2-1 (1-1)
Debrecen, 4500 néző
v.: Kassai
DVSC: Csernyánszki - Bernáth, Komlósi, Mészáros (Varga Z., 63.), Takács - Huszák (Dombi, a szünetben), Kiss Z., Leandro, Czvitkovics - Kerekes (Oláh, 60.), Rudolf
ZTE: Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Botis, Szamosi - Tóth Z., Máté P., Alemerovic (Petneházi, 68.), Trnavac (Hajdú, a szünetben) - Meye (Pekic, 77.), Waltner
gól: Rudolf (38. - 11-esből, 66.), illetve Waltner (21. - 11-esből)
sárga lap: Bernáth (70.), Czvitkovics (76.), illetve Trnavac (38.), Waltner (52.)

Visszafogott teljesítményt nyújtott mindkét együttes az első félidőben. A megítélt büntetőkből az első vitathatónak tűnt, a második jogosságához azonban aligha férhetett kétség.

A térfélcsere új lendületet hozott a hazaiak játékába, akiknél ezen a mérkőzésen debütált a napokban igazolt kaposvári Oláh Lóránt. A győzelmet azonban az agilisan és eredményesen futballozó Rudolfnak köszönheti a csütörtöki UEFA-kupa selejtező visszavágóra készülő debreceni gárda.