Vágólapra másolva!
A hazai pályán elért 1-1-es döntetlen után idegenben, a grúz FK Zestafoni pályáján tudott nyerni a Győri ETO FC csapata az UEFA-kupa-selejtező első fordulójának visszavágóján, és ezzel 3-2-es összesítéssel a következő körbe jutott. Egervári Sándor csapata 0-1-ről fordított, és a végén úgy is őrizte előnyét, hogy Pintér Attila kiállítása miatt a 80. perctől tíz emberrel játszott. A Debrecen 1-0-ra nyert a kazah Sahtyor Karagandi ellen, és 2-1-es összesítéssel követte a Győrt a második fordulóba.

UEFA-kupa, selejtező, 1. forduló, visszavágó:
FK Zestafoni (grúz) - Győri ETO FC 1-2 (0-0)
Zestafoni
v.: Kakos (görög)
Zestafoni: R. Kvashvadze - Lobzsanidze, Todua, Oniani (Dos Santos, 82.), Boyomo, Dausvili, G. Vieira, Dzarija (N. Kvashvadze, 62.), Tchassem (Ioanidze, 74.), Gelasvili, Gociridze.
Győr: Stevanovic - Nikolov (Pákolicz, 57.), Bank, Supic, Pintér A. - Koltai, Józsi (Kovács I Z., 57.), Jäkl, Bicak - Bajzát (Kovács II Z., 72.), Tokody.
gól: Gociridze (52.), illetve Jäkl (54.),Pákolicz (68.)
sárga lap: Lobzsanidze (13., 94.), Pintér A. (18., 80.), Józsi (40.), Dausvili (58.), Ionanidze (76.)
piros lap: Pintér A. (80.), Lobzsanidze (94.)
továbbjutott: a Győr, 3-2-es összesítéssel

Az ETO honlapja alapján a győriek már a meccs elején támadásba lendültek, Tokody az 5. percben még fölé tüzelt, Bicak három perccel később már eltalálta a kaput, de Roin Kvashvadze védett.

Aztán ismét Bicak dolgoztatta meg a hazai hálóőrt, aki egy veszélyes beadást fülelt le, majd Bajzát fordult le emberéről, de lövését egy másik védő blokkolta. A félidő végén Tokody próbálkozott, de ismét fölé lőtt, 0-0-val fordultak a csapatok.

Az 52. percben vitatott körülmények között szerzett vezetést a Zestafoni, egy szöglet után Gociridze Stevanovic kezei közül fejelte ki a labdát, ami a háló felé tartott, és bár egy vendégvédő felszabadított, az asszisztens úgy ítélte, hogy a labda már túlhaladt a gólvonalon (1-0).

Szerencsére gyorsan jött a győri válasz: Nikolov beadása után Jäkl bólintott a bal sarokba (1-1). Lendületben maradt a Győr, és bár a csereként beállt Kovács I Zoltán óriási ziccerben még rontott, de a szintén friss embernek számító Pákolicz pontosabb volt, Kovács I passza után ballal terelte a labdát a jobb alsóba (1-2). A hátralévő időben is inkább a Győrnek voltak helyzetei, annak ellenére, hogy Pintér kiállítása miatt a hajrában tíz emberrel harcoltak a zöld-fehérek.