Vágólapra másolva!
A Real Madrid labdarúgója lehet Lucas Podolski a téli átigazolási időszakban - legalább is a Marca című madridi sportnapilap szerint.

A Bayern München német válogatott csatára, aki amúgy a hétvégi vb-selejtezőn kétszer is betalált a Luxemburg elleni, 6-0-val végződött meccsen, elvágyódik a bajor együttestől, aminek már többször is hangot adott korábbi nyilatkozataiban. Podolski leginkább azt sérelmezi, hogy alig kap lehetőséget a támadósorban, amelyben a tréner Jürgen Klinsmann inkább Miroslav Klose és az olasz Luca Toni szerepeltetését favorizálja, míg ő jobbára a kispadot koptatja. A mellőzött játékos azt mondja: elfogadná a helyzetet, ha úgy érezné, hogy nála jobb futballisták miatt szorul ki a kezdőből, így azonban egyre rosszabbul érzi magát, és utólag hibás döntésnek tartja, hogy annak idején a Bayernt választotta.

Forrás: EPA

A Marca szerint komoly erősítés lenne a német vezetőedző, Bernd Schuster irányította Real Madrid számára a honfitárs leigazolása, aki a végül ezüstérmes németek egyik legjobbja volt a nyári Európa-bajnokságon. A támadó 2006-ban érkezett a Bayernhez Kölnből, 12 millió euróért.