Vágólapra másolva!
Az Újpest háromgólos győzelmet aratott a címvédő MTK ellen a labdarúgó Soproni Liga tizedik fordulójában, ezzel megerősítette pozícióját a tabella élén.

Soproni Liga, 10. forduló:
Újpest FC - MTK Budapest 4-1 (1-0)
Szusza Ferenc-stadion, 3000 néző
v.: Solymosi
Újpest: Balajcza - Dudic, Lipták (Kiss Z., 50.), Cutuk, Mijadinoski - Bori, Sándor (Jucemar, 63.), Bozic, Pollák - Kabát, Rajczi (Simon, 72.)
MTK: Végh - Rodenbücher, Lambulic, Pintér, Vadnai - Nagy G., Zsidai, Pátkai (Lencse, 63.), Kecskés (Szabó Á., a szünetben) - Urbán, Hrepka
gól: Bozic (19., 58.), Bori (51.), Kabát (91.), illetve Nagy G. (84.)
sárga lap: Sándor (60.), illetve Zsidai (23.), Nagy G. (43.)

A mérkőzés előtt a hazaiak Rajczi Pétert köszöntötték, aki 100. alkalommal szerepel az NB I-ben. Lendületesen kezdett az Újpest, s a 19. percben meg is szerezte a vezetést. Egy kapu előtti kavarodást követően Bozic 20 méterről laposan kilőtte a jobb alsó sarkot. (1-0)

A 36. percben Vadnai emelt a védők mögé, Hrepka jól érkezett, ám a kapu fölé fejelt.

A második félidő elején növelte előnyét az Újpest. Az 51. percben Kabát baloldalról ívelt középre, Rajczi ütközött védőjével, de nem volt ideje büntetőt reklamálni, az érkező Bori ugyanis belepöckölt a labdába, amely Végh lábai között átcsorgott a gólvonalon, a becsúszó MTK-vádő csak onnan tudta kivágni (2-0).

Hét perccel később kezezés miatt jutott szabadrúgáshoz az Újpest a tizenhatos jobb sarkánál. Bozic állt a labda mögé, és a rosszul felállított sorfal mellett bal sarkokba lőtt. (3-0).

Hatalmas fölényben játszott Újpest, Végh többször is bravúrral védett, így meglepetésként hatott, amikor a 85. percben Nagy lövése Mijadinovskin felpattanva a kapu közepébe hullott. (3-1).

Hogy a hazai nézők még egyszer örülhessenek, arról Kabát gondoskodott, aki a 90. percben beállította a 4-1-es végeredményt.