Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 19.45-kor a Puskás Ferenc-stadionban Albániával játszik vb-selejtező mérkőzést, az esélyekről Erwin Koeman csapatának a két középpályását, Buzsáky Ákost és Dárdai Pált kérdeztük.

Buzsáky Ákos egy súlyos sérülés után kapott ismét meghívást a válogatottba. A Queens Park Rangers középpályása az első két vb-selejtezőt látva úgy gondolja, hogy jó úton jár a csapat, s hisz abban, hogy Albániát és Máltát oda-vissza veri a magyar együttes. A soron következő két meccs kapcsán azt nyilatkozta, hogy ha ki akarunk jutni a világbajnokságra, akkor a hazai meccseket be kell húzni, majd Máltát is meg kell verni idegenben, és csak a győzelmet tartja elfogadhatónak. Nem számít könnyű mérkőzésekre, úgyhogy 100 százalékot kell majd nyújtani.


Dárdai Pál szerint sokat lépett előre a válogatott, viszont szükség lenne 1-2 olyan játékosra, aki eldöntheti a mérkőzéseket. A Hertha BSC légiósa úgy érzi az albánok elleni meccs előtt, hogy két azonos képességű csapat lép pályára és az fog nyerni, amelyik jobban akarja a győzelmet.