Vágólapra másolva!
Fantasztikus 94 percet hozott Angliában a Premier League 10. fordulójának a londoni derbije. Az immáron Harry Redknapp által dirigált, két meccs alatt négy pontot gyűjtő, de még sereghajtó Tottenham David Bentley 40 méteres csodagóljával szerzett vezetést, majd az Arsenal 4-2-re fordított, a lefújás előtti öt perc azonban ismét a Spursé volt, így igazságos döntetlennel zárult a fővárosi csúcsbajnoki. Nézze meg a meccs összefoglalóját, valamint azt is, hogy Fülöp Márton Sunderlandje milyen gólt kapott a Stoke otthonában!

Úgy tűnik, tényleg igaz, amiről a minap írtunk: a foci ismét gólgazdag játék lett.

Eredmény:
Arsenal - Tottenham Hotspur 4-4 (1-1)
gól: Silvestre (37.), Gallas (46.), Adebayor (64.), Van Persie (68.), illetve Bentley (13.), D. Bent (67.), Jenas (89.), Lennon (94.)

Íme a meccs összefoglalója (Bentley ívelt bombája 2:10-nél tekinthető meg):


Bónuszként még egy videó, aminek magyar vonatkozása is van: Fülöp Márton ismét védett a Sunderlandben, amely egy óriási bedobás utáni fejesgóllal kikapott a Stoke City otthonában. A hét végén a magyar légiós csapata a Chelsea-hez látogat. Mivel Roy Keane vezetőedző nagyon jó kapusnak tartja Fülöpöt, nem kizárt, hogy zsinórban harmadik meccsén is lehetőséget kap a kezdőben.