Társoldalunk:

Véget ért Buzsáky szezonja

2008.11.13. 14:00

Véget ért az idény a Queens Park Rangerst erősítő Buzsáky Ákos számára, aki kedden a Manchester United elleni angol labdarúgó Ligakupa-nyolcaddöntőben szenvedett súlyos térdsérülést.

A másodosztályú klub honlapja szerint a "mágikus magyarra" - aki az Old Traffordon 62539 néző előtt 1-0-ra elvesztett találkozó 33. percében dőlt ki - 6-9 hónapos kihagyás vár.

"A térdemnek soha nem volt még baja. Nem tűnt vészesnek a sérülés, éreztem, hogy megrándult és talán picit kiment, de egyből lejöttem, nem erőltettem tovább a játékot. Másnap reggelre viszont bedagadt a térdem, nehezen tudtam mozgatni a lábam" - nyilatkozta Buzsáky a samsungsport.hu-nak.

"Ákosnak letapadt a cipője, miközben a térde elfordult, s mivel nagy a baj, hamarosan megműtik" - közölte Paul Hunter csapatorvos.

Gareth Ainsworth ügyvezető szomorúan nyilatkozott a 26 éves válogatott középpályás elvesztéséről: "Nagy csapás ez a számunkra. Ákos óriási tehetség, és épp kezdett csúcsformába lendülni a bokaproblémái után. Mélyen lesújtott a sérülése, mindenben támogatni fogjuk a lábadozás során."

KAPCSOLÓDÓ CIKK