Társoldalunk:

Cannavaro már nem kell a Realnak

2008.12.24. 14:58

A Real Madrid a jövőben már nem számol olasz védőjével, az aranylabdás Fabio Cannavaróval, aki az AC Milanban folytathatja pályafutását - legalább is a Corriere dello Sport szerint.

Az itáliai lap úgy tudja, hogy a spanyol futballklubnak nincs szándékában megújítani Cannavaro szerződését, amely a jövő év júniusáig él, ugyanakkor a milánói klub kész akár már januárban megállapodni a Reallal a 35 éves hátvéd átigazolásáról. Ha igaz, Cannavaro másfél évre szegődne a Milan szolgálatába.    

Egy másik olasz sportlap, a Gazzetta dello Sport kedden megszólaltatta a játékost, aki jóval árnyaltabban fogalmazott. Azt mondta, hogy a maga részéről maradni akar Madridban, de szerinte minden a Realtól függ. "Nekem nem sürgős. Az első szót a Real Madridnál kell kimondani, s ha nem akarnak megtartani, értékelni fogom az ajánlatokat, és megkeresem a legjobb megoldást. De csakis az után, hogy velük beszéltem. A kapcsolatunk a lehető legjobb, mindenesetre azt mondom, várjuk meg, hogy zárul a bajnokság."    

Az elmenetel-ottmaradás ügyében a játékos alighanem inkább az előbbi felé mozdult el, amikor úgy fogalmazott, hogy a "mostani Real Madrid képes bárkitől kikapni".

KAPCSOLÓDÓ CIKK