Vágólapra másolva!
Összetörte méregdrága sportkocsiját Cristiano Ronaldo, a Bajnokok Ligája-címvédő Manchester United portugál futballsztárja.

Az aranylabdás csatár éppen edzésre igyekezett, amikor a manchesteri repülőtér mellett egy alagútban a fal menti korlátnak csapódott 150 ezer fontos (45 millió forint) piros Ferrarijával, melynek eleje a helyszíni beszámolók szerint teljesen összeroncsolódott. A kétpályás utat csaknem beborította a törmelék, a bal első kereket pedig mintegy 200 méterrel messzebb találták meg.

"Meglepődtünk, hogy sértetlenül megúszta a balesetet, mert nagyon csúnyán nézett ki a Ferrarija. Az út szélén állt, beszélgetett a rendőrökkel, nagyon kétségbeesettnek és rémültnek tűnt" - idézte a Sun című bulvárlap az egyik szemtanút.

Forrás: [origo]

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, de az már kitudódott, hogy Ronaldo negatív alkoholtesztet produkált a helyszínen. A délelőtti tréningre végül sikeresen eljutott, mögötte hajtott ugyanis Bentleyjével a csapat holland kapusa, Edwin van der Sar. Mindkét játékos a Manchesterhez közeli Cheshire megyében lakik.