Vágólapra másolva!
A Kaká-ügyben az utóbbi napokban a lapok címoldalán szereplő Manchester City labdarúgócsapata 15,5 millió euróért megvásárolta Craig Bellamyt.

Az 54-szeres wales-i válogatott csatár (16 gólt szerzett ezeken) a West Ham Unitedtől érkezik Manchesterbe.

A 29 éves támadó nyolcadszor vált klubot profi karrierje során, korábban szerepelt a Norwich-ban, a Coventryben, a Newcastle-ban, a a Blackburnben, a Celticben és a Liverpoolben. Bellamy már nem is játszott a West Ham Fulham elleni mérkőzésén, miután pénteken kijelentette, hogy távozni szeretne.

Manszur bin Zajed an-Nahjan sejk, a Premier League-ben 11. helyen álló együttes tulajdonosa ugyan úgy nyilatkozott, hogy nevetséges, miszerint több mint 100 millió eurót (vagy fontot) kínált volna fel a Milan brazil sztárjáért, Kakáért, ám az tény, hogy további játékosok leigazolása a cél. Így a holland Nigel de Jong (Hamburger SV, 16,5 millió euró) és a paraguayi Roque Santa Cruz (Blackburn, 19 millió) is szerepel a kívánságlistán.

Forrás: AFP

A kék szín marad, csak a bordót fehér váltja

A nyáron érkezett a Cityhez a brazil Robinho (Real Madrid, 43 millió) és Jo (CSZKA Moszkva, 24 millió), a téli szünetben pedig Wayne Bridge (Chelsea) írt alá a kisebbik manchesteri csapathoz.