Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona ebben a szezonban szenzációsan szerepel, hatalmas fölénnyel vezeti a spanyol bajnokságot, gólátlaga pedig meghaladja a három találatot meccsenként. A gólszerzésből leginkább Samuel Eto'o veszi ki a részét, aki 21 mérkőzésen 21-szer volt eredményes, ennek ellenére korántsem biztos, hogy a következő idényben is a Barcát erősíti majd.

A csatár szerződése ugyanis 2010-ben lejár, és egyelőre nem akar foglalkozni annak meghosszabbításával, ami nagyon nem tetszik az egyesület vezetőségének, mivel a sportigazgató, Aitor Beguiristain azt szeretné, ha már tavasszal sikerülne dűlőre jutniuk. Eto'óval kapcsolatban már tavaly nyáron is úgy tűnt, hogy elhagyja a klubot, így nincs kizárva, hogy az idén jó pénzért hajlandóak lennének megválni tőle. Ez már csak azért is előfordulhat, mert napokban több világklasszis csatárral is kapcsolatba hozták a Barcát, amely a hírek szerint már nem csak David Villa és Karim Benzema iránt érdeklődik, de a Liverpool FC spanyol támadója, Fernando Torres is ott van a kiszemeltjei között. Az angol Daily Mail és a spanyol Sport egyaránt úgy értesült, hogy Josep Guardiola áldását adná az igazolásra, ráadásul a Barca spanyol válogatott focistái is szívesen látnák Torrest az együttesben.

További átigazolási hírek
Az Olympique Lyon brazil csatára, Fred megegyezett a Fluminensével, hogy hazájában folytatja pályafutását. A Hamburger SV középpályását, Piotr Trochowskit a Manchester Cityvel hozták kapcsolatba. A Sevilla FC kiszemeltje a Racing Santander védője, Marcano. A Lazio fiatal védőjét, Lorenzo de Silvestrit a Fiorentina figyeli. Az AS Roma érdeklődik a Genoa középpályása, Thiago Motta iránt.