Társoldalunk:

Dzsudzsák és Hajnal kilőheti a maszkos Zebrát

2009.04.07. 10:51

A fekete maszkot viselő Giorgio Chiellini óriási gólt lőtt az elmúlt héten, ám a válogatottban nagy szabadrúgásgólt szerző Hajnal Tamás és a PSV-ben jobb lábbal villanó Dzsudzsák Balázs megpróbálja legyőzni a Juventus játékosát. Megvan rá az esélye a magyar duónak, de figyelniük kell Grafite-ra is, aki szép szóló után sarokkal volt eredményes a Bayern München ellen. Persze további négy játékos, köztük az aranylabdás Cristiano Ronaldo is szeretné megnyerni gólszépségversenyünket, ám hogy ki lesz a befutó, arról ezúttal is olvasóink döntenek szavazataikkal.

Gyönyörködjenek, vitatkozzanak osztályzatainkról, majd szavazzanak, és döntsenek arról, melyik volt az elmúlt hét legszebb gólja!

Vb-selejtező, Magyarország-Málta 3-0: Hajnal Tamás lázasan készült, s - lázasan - már a hetedik percben remek szabadrúgásgólt lőtt a Puskás-stadionban. A tv-s felvételeket vélhetően már mindenki látta, helyette íme egy szurkolói videó a Hajnal-csavarásról.

[origo]-osztályzat: 8,5/10


Bundesliga, Hertha-Dortmund 1-3: Rafael szép cselsorozat után szerzett góljával még szépíteni tudtak a berliniek, ám végül simán nyertek a vendégek.

[origo]-osztályzat: 7,5/10


Premier League, Manchester United-Aston Villa 3-2: a gólgazdag meccsen Cristiano Ronaldo kezdte meg a hazai gólgyártást, egy legurított közvetett szabadrúgásnál nem ismert kegyelmet.

[origo]-osztályzat: 7/10


Premier League, Manchester United-Aston Villa 3-2: Ronaldo az Old Traffordon később még egyszer betalált, de a szívós birminghami gárda ellen szükség volt még egy harmadik MU-gólra is a diadalhoz: a 17 éves Federico Macheda lefordulás utáni csavarása akár még bajnoki címet is érhet a Ferguson-csapatnak.

[origo]-osztályzat: 8,5/10


Primera División, Atlético-Osasuna 2-4: Vadócz Krisztián csapattársa, Shojaei Masoud remek szóló után ballal lőtte a vendégek negyedik gólját.

[origo]-osztályzat: 8,5/10


Bundesliga: Wolfsburg-Bayern 5-1: Grafite kétszer is betalált a címvédőnek, ám főleg az alábbi gólja marad sokáig emlékezetes - miután bohócot csinált a Bayern-védelemből és a kapusból, sarokkal vette be a vendégkaput.

[origo]-osztályzat: 9,5/10


Eredivisie, Sparta-PSV 0-2: az általában bal lábbal villogó Dzsudzsák Balázs jobbal pazarul tekert a bal felsőbe Rotterdamban.


[origo]-osztályzat: 8,5/10


Serie A, Juventus-Chievo 3-3: Mauro Camoranesi sarokkal passzolt, a szinte az egész arcát eltakaró maszkot viselő Giorgio Chiellini pedig ballal felső kapufás Juve-gólt lőtt Torinóban.

[origo]-osztályzat: 9/10


Az elmúlt héten Torghelle Sándor Albániában szerzett góljára érkezett a legtöbb olvasói voks, a magyar csatár kevéssel előzte meg Michael Ballackot.

KAPCSOLÓDÓ CIKK