Társoldalunk:

Iniesta elbújhat Dzsudzsák mellett

2009.05.11. 20:37

Andrés Iniesta gólja elbújhat Dzsudzsák Balázsé mellett, ha olvasóink is úgy akarják. A Barca-középpályás BL-döntőt érő tekert löketével a magyar PSV-légiós 15 méterese is megpróbálja felvenni a versenyt, de a többi nyolc találat is teljesen méltó lenne arra, hogy a hét legszebbje legyen. Vajon kinek a gólja lesz a befutó?

Gyönyörködjenek, vitatkozzanak osztályzatainkról, majd szavazzanak, és döntsenek arról, melyik volt az elmúlt hét legszebb gólja!

Bajnokok Ligája, Arsenal-Manchester United 1-3: Cristiano Ronaldo duplázott az elődöntő visszavágóján, első gólját 26 méterről, szabadrúgásból lőtte a londoniak kapujába.

[origo]-osztályzat: 8/10


Bajnokok Ligája, Chelsea-Barcelona 1-1: Michael Essien ballal, kapásból felejthetetlen gólt ragasztott a léc alá. Sokáig úgy tűnt, a bomba finálét ér a hazaiak számára...

[origo]-osztályzat: 9/10


Bajnokok Ligája, Chelsea-Barcelona 1-1:
ha nincs Andrés Iniesta 93. percben szerzett gólja, megismétlődik a tavalyi angol házidöntő. A spanyol középpályás azonban az utolsó pillanatban is résen volt, és jobblábas csavarásával elkeserítette a világ összes Chelsea-fanatikusát.

[origo]-osztályzat: 8,5/10


Primera División, Valencia-Real Madrid 3-0: a Barca elleni 6-2-es vereség után a Valencia hármat gurított a mély gödörben lévő fővárosiaknak. Az utolsó Valencia-találatot Ruben Baraja szerezte bal lábas, remekbe szabott kapáslövéssel.

[origo]-osztályzat: 9/10


Premier League, Arsenal-Chelsea 1-4: a londoni csúcsderbin Nicolas Anelka hosszas labdavezetés után kifelé tekeredő távoli lövéssel vette be a bal alsót, megszerezvén ezzel a Chelsea második gólját.

[origo]-osztályzat: 8/10


Primera División, Barcelona-Villarreal 3-3: Joseba Llorente gólja nemcsak szép, de fontos is volt. A 92. percben egy előrevágott labdát remekül kezelt le, majd a Barca-védők megbolondítása után ügyesen lőtt a léc alá - így a Barca vasárnap mégsem ünnepelhetett aranyérmet.

[origo]-osztályzat: 7,5/10


Serie A, Chievo-Inter 2-2: vendégvezetés után Michele Marcolini 26 méterről lőtt nagy erővel egyenlítést érően a kapu bal oldalába.

[origo]-osztályzat: 7,5/10


Serie A, Chievo-Inter 2-2: amikor Mario Balotelli 14-ről óriási gólt ragasztott a bal felsőbe, ünneplésre készültek a milánói drukkerek, ám nyolc perccel később ismét egalizált a Chievo. 

[origo]-osztályzat: 8,5/10


Primera División, Sevilla-Mallorca 3-1: Jesús Navas tette biztossá a vendéglátók diadalát, egy csel után szépen lőtt a 16-oson belül jobb oldalról a hosszúba.

[origo]-osztályzat: 7,5/10


Eredivisie, Willem II-PSV 0-3: az eindhoveniek Dzsudzsák Balázs vezérletével győztek a holland bajnokság zárófordulójában, a magyar légiós adott két gólpasszt és a rosszabbik lábával, azaz jobbal be is talált: kíméletlenül lőtt 15 méterről a hálóba.

[origo]-osztályzat: 7,5/10


Elmúlt heti gólszépségversenyünket a voksok 38 százalékának a begyűjtésével az újpesti Foxi nyerte meg!

KAPCSOLÓDÓ CIKK