Vágólapra másolva!
Kaká eladását követően nem kíván további kulcsjátékosától megválni az AC Milan labdarúgócsapata, így többek között Alexandre Pato és Andrea Pirlo is marad. A Milanban korábban remeklő, a Chelsea-től való visszatérése óta azonban perememberré lett Andrij Sevcsenko viszont - Philippe Senderosszal karöltve - távozik az olaszoktól.

Sajtóértesülések szerint a Chelsea-hez távozott Carlo Ancelotti szeretné magával vinni Pirlót és a fiatal brazil csatártehetséget, Alexandre Patót Londonba, ám a Milan nem engedi őket.

"Rendkívül fontos futballistákról van szó, akiknek az elmúlt években hatalmas szerepük volt a fantasztikus eredményekben, különösen Andrea Pirlónak" - nyilatkozta Leonardo, a csapat új vezetőedzője.

"Maradnak a nagy nevek, Pato például a világ legjobb 19 éves támadója" - mondta Adriano Galliani alelnök. Hozzátette: az elmúlt idényben kölcsönjátékosként a Milant erősítő Andrij Sevcsenkót, valamint Philippe Senderost nem kívánja megtartani a klub.

További átigazolási hírek:
A Chelsea ajánlatott tett az Atlético Madrid argentin támadójáért, Sergio Agüeróért. A spanyol El Mundo Deportivo értesülései szerint az FC Barcelona Samuel Eto'o mellett tízmillió eurót adna az Internazionalénak Zlatan Ibrahimovicért. A Deportivo balhátvédje, Filipe Luis iránt a Juventus is érdeklődik. A Tottenham Hotspur a Galatasaray középpályásával, Arda Turannal erősítene. A Sampdoria védője, Hugo Campagnaro a Napoliba tart.