Vágólapra másolva!
Pezsgővel és Paris Hiltonnal ünnepelte Cristiano Ronaldo, hogy átigazol a Real Madridhoz a Manchester Unitedtől.

A The Sun című londoni bulvárlap fényképes beszámolóval illusztrálta, mekkora bulit csapott a portugál futballcsillag annak örömére, hogy világrekordot jelentő összegért - 94 millió euróért - elszerződik a Real Madridhoz, ahol idényenként nettó 9 és fél millió eurót keres majd.

A bajnoki szezont követő pihenőjét jelenleg Kaliforniában töltő Ronaldo az egyik hollywoodi éjszakai bárban rúgott ki a hámból. A fényképek és az újságcikk tanúsága szerint kétórás és mintegy 17 és fél ezer eurót kóstáló pezsgőzéssel, az amerikai celeb, Paris Hilton társaságában.

A szoros közelséget sugalmazó együttlétről - amelyre alig 24 órával az után derült fény, hogy Hilton szakított vőlegényével - utóbb a híresség azt mondta, egy párt alkotnak Ronaldóval.

A Sun azt is megírta, hogy a 24 éves labdarúgó és a 28 éves Hilton együtt érkeztek, de külön-külön távoztak hajnalban a mulatóhelyről. A lap szerint Hilton egy limuzinnal nővére, Nicky közeli lakására hajtatott, ahol Ronaldo egy óra múltán csatlakozott hozzá. A látogatás kora reggelig tartott, a felsorakozott fotósok 5 órakor kapták le a focistát, amint elhagyta a találka színhelyét

A Sun úgy tudja, Hilton elégedetten beszélt egy barátjának Ronaldóról, mondván, a focista "igazi atléta ... pattogtak a szikrák közöttünk".