Társoldalunk:

Villával lesz teljes a Real Madrid brutál támadósora

2009.06.13. 15:20

Spanyol sajtóértesülés szerint az FC Valencia és a Real Madrid megegyezett David Villa átigazolásáról, így a válogatott labdarúgó hamarosan a fővárosba költözhet.

A Marca című lap úgy értesült, hogy a klubváltásért csaknem 40 millió eurót fizet majd a Real Madrid, de egyik egyesület sem siet a hivatalos bejelentéssel, néhány részletet illetően ugyanis még további egyeztetés szükséges.

Amennyiben ténylegesen létrejön az üzlet, Villa, a tavalyi Európa-bajnokság gólkirálya a harmadik nagy igazolása lesz a Florentino Pérez elnökölte madridi klubnak.

Kedden a brazil Kaká megszerzése vált ténnyé, csütörtökön pedig a Manchester United jelentette be, hogy elfogadta a Real rekordösszegű ajánlatát Cristiano Ronaldóért, s egyben engedélyezte a portugál támadónak, hogy tárgyaljon a spanyolokkal.

A három futballista megszerzésére 200 millió euró körüli összeget költ a Real Madrid. A 27 éves David Villa a legutóbbi bajnokságban 28 gólt szerzett, az FC Valencia azonban anyagi gondokkal küzd, így kénytelen megválni legjobbjaitól.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK