Vágólapra másolva!
Csillagászati fizetéssel csábítanák el Samuel Eto'ót, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona futballsztárját.

"Hihetetlen gázsit kínál neki egy klub, ő lehet a világ legjobban kereső játékosa" - mondta Joan Laporta klubelnök. "Jövőre jár le a szerződése, és szívesen tárgyalnánk vele a hosszabbításról, de így nagyon nehéz lesz őt megtartani. "

A kameruni csatár iránt állítólag az egyesült arab emírségekbeli milliárdos, Manszur bin Zajed al-Nahjan által irányított Manchester City érdeklődik. Már biztosan az angolokat erősíti ősztől az Aston Villától érkező Gareth Barry és az eddig a Blackburn Roversben szerepelt, paraguayi Roque Santa Cruz.

* * *

Az új elnökkel "nagybevásárlást" tartó Real Madrid 32 millió eurót ajánlott az Olympique Lyont erősítő Karim Benzemáért. A francia klub még egy évig megtartaná a gólerős csatárt, így egyelőre nem tudni, hogy a spanyoloknak sikerül-e kompenzálni a valenciai David Villa meghiúsulni látszó - 40 milliós - szerződtetését.

A Florentino Perez vezette Real a héten csaknem 94 millió eurós rekordösszegért megszerezte Cristiano Ronaldót a Manchester Unitedtől, nemrég pedig 67 millióért leigazolta a Milantól a brazil Kakát.