Vágólapra másolva!
Három testőrt kap új klubjától, a Real Madridtól a világ legdrágább futballistája, Cristiano Ronaldo.

"Egyszerűen nem tudjuk máshogy megoldani a helyzetet. Szüksége lesz az állandó kíséretre, mivel ez nem Manchester" - jelentette be a Real biztonsági főnöke. A 24 éves portugál az első Real-játékos, akinek külön "felvigyázókat" ad az egyesület, korábban még David Beckhamnek sem járt a megkülönböztetett figyelem. Más kérdés, hogy az angol sztár saját gárdát alkalmazott a védelmére.

"Nincs szükségem testőrökre, de meghajlok a klub akarata előtt" - mondta a 94 millió euróért leigazolt csatár, akit a hétfői köszöntésen 80 ezer szurkoló várt a Santiago Bernabéu-stadionban. Később többen megpróbálták követni őt autójukkal a városban, a rajongók még szálláshelyéül szolgáló hotel környékét is megszállták.

Ronaldo így biztonsági okokból lemondta tervezett háromnapos madridi ismerkedő körútját, és az ünnepség másnapján távozott a fővárosból. A Real már közölte: bár hasonló esetre még nem akadt példa az egyesület történetében, az írországi edzőtáborozás a nyilvánosság teljes kizárásával zajlik majd.