Vágólapra másolva!
Előbb minden orvosi teszten átesett, majd aláírta szerződését Karim Benzema a Real Madrid labdarúgócsapatához, melynek 15 ezer szurkolója köszöntötte a francia csatárt a Santiago Bernabéu-stadionban csütörtök este.

Az Olympique Lyontól 35 millió euróért megvásárolt támadó hat évre kötelezte el magát a madridiakhoz, köszöntésén a drukkerek tömegei mellett Florentino Pérez klubelnök és az egyesület élő legendája, a tiszteletbeli elnök Alfredo di Stéfano is részt vett.

"Nagyon boldog vagyok, mert a világ legjobb csapatában játszhatom" - mondta a futballista, aki az együttes korábbi sztárjának, a brazil Ronaldónak a teljesítményét szeretné megismételni a spanyol fővárosban. "Az én számomra ő a legjobb játékos, s nagyon szeretnék olyan eredményes lenni, mint amilyen ő volt itt."

A 21 éves Benzema, akinek az ára jó szereplés esetén 41 millió euróig is felszökhet, a Madrid negyedik jelentős szerzeménye a nyáron. A portugál Cristiano Ronaldót 94, a brazil Kakát 67, a spanyol Raúl Albiolt pedig 15 millió euróért vásárolta meg a Real, mely eddig így már jócskán több mint 200 milliót költött új labdarúgókra.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=He7de0mQ1CP73doy


Ronaldo köszöntésére hétfőn 80, Kakáéra pedig múlt kedden 50 ezer szurkoló előtt került sor a Bernabéuban.