Vágólapra másolva!
Szerdán Thaiföld válogatottja ellen lép pályára a Liverpool labdarúgócsapata, amelynek távol-keleti túrájára Németh Krisztián és Gulácsi Péter is elutazhatott. Előbbi játékosnak még rajongója is akadt Bangkokban.

Ázsiában folytatja a felkészülést a Liverpool labdarúgócsapata, amely 22-én, szerdán Thaiföld válogatottja ellen lép pályára, négy nappal később pedig Szingapúr legjobbjaival is összeméri erejét. Az utazó keretbe bekerült két magyar, Gulácsi Péter és Németh Krisztián is.

A Bangkok Post érdekes riportban számolt be a Liverpool megérkezéséről. A lap szerint nagy tömeg várta a csapatot a Don Mueang repülőtéren, ám a labdarúgók nem álltak meg, hanem azonnal a Grand Hyatt Erawan hotelhez hajtottak.

"Meglepően sok hölgy rajongó várta a csapatot. Egyszer csak egy lány felugrott mellettem, miközben azt sikoltozta barátjának: 'Ez Németh!' Annak ellenére, hogy a magyar csatár jelenleg csupán az egyik legígéretesebb tartalékjátékosnak számít, s még sohasem játszott tétmérkőzésen a nagyok között, több ezer mérföldnyire Angliától mégis akad rajongója. Valaki, aki valóban jól ismeri a csapatot" - írta a lap munkatársa.

Nem tarthatott társaival Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya ugyanis bírósági tárgyaláson vett részt. A tavaly december 28-i, Newcastle elleni 5-1-es sikert követően Gerrard és néhány társa egy kocsmában múlatta az időt, ahol szóváltásba keveredett a helyi dj Marcus McGee-vel, aki nem akarta azt a zenét játszani, amit a játékos kért. Gerrard ezért elveszítette fejét, s alaposan megverte McGee-t.

Ahogy a tárgyalóteremben elhangzott, olyan gyorsasággal és stílusban ütött, mint egy profi bokszoló. Gerrard tagadja az ellenfelhozott vádakat, ő állítja, önvédelemből ütött.